Tuesday, May 8, 2012

Hari lahirku..

 Assalamulaikum....
Takde apa2 nak update cuma rasa nak cerita apa yg berlaku dihari lahirku baru2 ni (6/5/2012)..
Terlebih dahulu syukur Alhamdulilah aku masih diberi nikmat nyawa dan kehidupan diatas muka bumi ALLAH ini...dan jg diberi kesihatan dan kekuatan untuk menempuhi kehidupan serta menjalankan tanggujwap sebagai UmatNYA,....Sebagai anak, isteri dan juga Ibu.....,
Tiada apa yg kuharapkan disisa2 umurku ini, aku cuma berdoa semoga aku diberi hidayah dan kekuatan untuk mengejar akhirat, aku perlu "bekalan" untuk kesana....Insyaallah!
       Awal pg seperti biasa ucapan dr kawan2 sentiasa ada tdk kira di hp atau pon dilaman sosial (facebook/twitter) Terima kasih kawan2ku !! Tapi, yang paling bermakna buatku ucapan kasih sayang dr suami dan anak2...Memandailah hnya ciuman dr anak2...,kebetulan hari itu hujung minggu, aku dh berniat aku akan buat terbaik untuk keluarga...so...Kari ketam kegemaran suami, ayam goreng kesukaan anak2 terhidang dijamu untuk lunch ...
tiada program kemana2, duduk rumah layan dvd, astro...itu dah cukup buatku asalkan insan2 yg kesayanganku ada disampingku...
   Malam nya pula suami mengajakku makan malam diMacD, Ku ikutkan sahaja...walaupun terasa cepatnya masa berlalu untuk hari itu...
Alhamdulilah!
  Hari ini sungguh membahagiakan ku walaupun tiada kek  mahupun hadiah!! ianya tidak menjdikan hari itu tdk sempurna sedikit pon kerana aku dah punya lebih dr itu!

   sebenarnya awal2 pg aku dh terima sms dr sahabat ku ...yg ku sgt syg...
sms nya sungguh menyentuh hatiku....hingga mampu menitiskan air mata........

      Assalamualaikum...
 Selamat Hari Lahir...
Semoga dilimpahi rahmat ALLAH...
Disimbahi taufiq hidayahnya...
Dibanjiri kasih sayang yang maha Esa...
    WALAU APA YANG TERJADI, KAU TETAP SAHABAT SEJATI..
DOAKU JUA SEMOGA KITA MENJADI SAHABAT DISURGA..
maafkan saya..
halalkan semuanya..;):)

Inilah sms nya yg buat hati ku tersentuh...
sahabat...Insyaallah..kita akan tetap menjadi sahabat untuk selama2nya...



Kari Ketam Untuk satapan keluarga tersyg



Dinner di MacD..nyum3.....

1 comment:

Ruziawati Yusof said...

babe, tersentuh t baca msg kawan u tu.. so sweet hokey?
smg kau berbahagia selalu sahabatku!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

~Thank You For Visiting My Blog ~